NORSK KOLDTBORD

På lager

383,-

Noen av rettene på buffeten skal serveres varme, alle rettene er ferdig anrettet. De skal kun settes i ovnen på 200 grader i 15 minutter med lokk på og fremstår som helt nylaget. Men du kan også velge at vi varmer maten for deg dersom du ønsker dette.

MINIMUM 5 PERSONER

RETTER OG ALLERGENER

KALDE RETTER:

  • KOKT LAKS PYNTET MED MAJONES - ALLERGENER: EGG, FISK, SULFITT
  • FYLTE EGG MED REKER - ALLERGENER: EGG, SKALLDYR
  • ROASTBIFF MED GROV REMULADE - ALLERGENER: EGG, SENNEP, SOYA
  • SPEKESKINKE, FENALÅR OG MÅRPØLSE MED EGGERØRE, POTETSALAT OG FLATBRØD - ALLERGENER: EGG, MELIK,GLUTEN
  • KALKUNBRYST MED WALDORFSALAT - ALLERGENER: EGG, MELK

SALATER:

  • MIKSET SALAT MED, AGURK, TOMAT, PAPRIKA, MAIS OG THOUSAND ISLAND DRESSING - ALLERGENER: EGG

VARME RETTER:

  • STEKTE KYLLINGLÅR - ALLERGENER: INGEN
  • KARBONADER MED LØK - ALLERGENER: EGG, GLUTEN, MELK
  • GLASERT RØYKT SKINKE - ALLERGENER: INGEN
  • STEKTE POTETER - ALLERGENER: INGEN
  • BRUN SAUS - ALLERGENER: MELK, SULFITT

DESSERTER:

  • FRUKTSALAT MED RÅKREM - ALLERGENER: EGG, MELK