Spøkelsesbuffet

ForretterOksetyrfilet med mystisk fikenglasur og mangosalatLangtidshengt spekemat med gresskarsalatMini-wraps med røkt laks og “hekseurt” kremostHovedretterSvin

 

Forretter

  • Oksetyrfilet med mystisk fikenglasur og mangosalat

  • Langtidshengt spekemat med gresskarsalat

  • Mini-wraps med røkt laks og “hekseurt” kremost

Hovedretter

  • Svine indrefilet med kremet champignon og “marinerte flaggermuspoteter” (små ovnsbakte poteter med urter og sort hvitløk)

  • Al Blod Digas boller (saftige kjøttboller i “blodrød” tomatsaus)

  • Kyllingklubber med “ildrød” BBQ-saus

  • Vegetarisk gresskar- og kikertgryte med chili (kan lages vegansk)

Tilbehør

  • Fargerik høstsalat med rødbeter, fetaost, granateple og ristede gresskarkjerner

  • “Monsterslaw” – coleslaw med lilla kål og gulrot

  • Focaccia med sorte oliven og rosmarin

Dessert

  • Mørk sjokolademousse med mystisk pynt (lakrispulver, bringebærcoulis som “blod”, og marengsspøkelser)

  • Karamellpudding med knasende overraskelse (små sjokolade-“edderkopper” på toppen)

  • Pannacotta med blodappelsin-coulis (frisk og skummel avslutning)