Forretter
Oksetyrfilet med mystisk fikenglasur og mangosalat
Langtidshengt spekemat med gresskarsalat
Mini-wraps med røkt laks og “hekseurt” kremost
Hovedretter
Svine indrefilet med kremet champignon og “marinerte flaggermuspoteter” (små ovnsbakte poteter med urter og sort hvitløk)
Al Blod Digas boller (saftige kjøttboller i “blodrød” tomatsaus)
Kyllingklubber med “ildrød” BBQ-saus
Vegetarisk gresskar- og kikertgryte med chili (kan lages vegansk)
Tilbehør
Fargerik høstsalat med rødbeter, fetaost, granateple og ristede gresskarkjerner
“Monsterslaw” – coleslaw med lilla kål og gulrot
Focaccia med sorte oliven og rosmarin
Dessert
Mørk sjokolademousse med mystisk pynt (lakrispulver, bringebærcoulis som “blod”, og marengsspøkelser)
Karamellpudding med knasende overraskelse (små sjokolade-“edderkopper” på toppen)
Pannacotta med blodappelsin-coulis (frisk og skummel avslutning)