Velg din forrett, hovedrett og dessert.
FORRETT :
CHILIBAKTE SCAMPI med lime dressing
CARPACCIO AV HJORTEMØRBRAD med tyttebær pesto og balsamico
MULLIGATAWNYSUPPE med kylling og ris
HOVEDRETT:
GÅRDSKYLLINGBRYST med ovnsbakt søtpotet og kremmet saus med epler og chili
CHORITZO SPEKKET OKSE INDREFILELT med ristet sopp, perleløk, ovnsbakte poteter/grønnsaker og husets peppersaus
DESSERT:
SJOKOLADETULIPAN med bjørnebær mousse og kiwi saus
SJOKOLADE MOUSSE KAKE med mangopuré og friske bær
Allergener:
Chilibakte scampi - skalldyr, egg
Carpazzio av hjortefilet - nøtter
Mulligatawny suppe - ingen
Gårdskyllingbryst - sulfitt
Choritzo spekket okse indrefilet -ingen
Sjokoladetulipan - melk
Sjokolade mousse kake - melk