· KORIANSKE DUMPLINGS MED SVINEKJØTT OG GYOZA SAUS (pasta fylt med koreansk krydret svinekjøtt servert med mild soyasaus) · SATAY KYLLINGSPYD MED PEANØTTSAUS (marinert grillet kylling på spyd med peanøttsaus) · DIM SUM MED SVINEKJØTT (steamede buns fylt med smakfull krydret svinekjøtt) · BIFF CHOP SUEY (Kinesisk gryte med oksekjøtt, bambusskudd, sopp og vann kastanjer) · BUTTER CHICKEN (Kylling marinerte i yoghurt, honning, ingefær, chili, hvitløk og koriander) · VÅRRULLER MED KYLLING OG SWEET CHILI (tradisjonelle vårruller fylt med kylling og grønnsaker) · NYKOKT BASMATHI RIS (lang kornet ris fra India) · NUDELSALAT MED FRISK KORIANDER OG LIMEDRESSING (marinerte ris nudler og grønnsaker toppet med frisk koriander – og lime dressing) · ASIATISK CLOESLAW MED RØDKÅL (snittet rødkål med reven gulrot, chili, koriander og lime) · PAPAYASALAT TOPPET MED SCAMPI (reven papaya, gulrøtter, long beans peanøtter tilberedt på original thailandsk vis med fish saus og lime) · NANBRØD (indisk brød) · RAITA (yoghurt med mynte)
ALLERGENER:
KORIANSKE DUMPLINGS MED SVINEKJØTT OG GYOZA SAUS - EGG, GLUTEN, SOYA
SATAY KYLLINGSPYD MED PEANØTTSAUS - PEANØTTER
DIM SUM MED SVINEKJØTT - GLUTEN
BIFF CHOP SUEY - INGEN
BUTTER CHICKEN - MELK
VÅRRULLER MED KYLLING OG SWEET CHILI - GLUTEN
NYKOKT BASMATHI RIS - INGEN
NUDELSALAT MED FRISK KORIANDER OG LIMEDRESSING - EGG, GLUTEN
ASIATISK CLOESLAW MED RØDKÅL - INGEN
PAPAYASALAT TOPPET MED SCAMPI - SKALLDYR
NANBRØD -GLUTEN, MELK
RAITA - MELK