Blogg

Sous-vide for det perfekte resultat

Sous-vide for det perfekte resultat

Sous-vide (fransk for under vakuum) er en måte å tilberede mat, der maten vakuum pakkes, stort sett i plast, og varmebehandles i emballasjen....

Les mer
Historien om Catering

Historien om Catering

Den tidligste beretningen om catering tjenester som serveres i USA er et ball fra 1778 i Philadelphia som ble servert av Caesar Cranshell for å...

Les mer
Sjokolade mousse

Sjokolade mousse

‎Hva kan være mer deilig enn en glass skål med dekadent sjokolade mousse toppet med frukt og en stjerne med pisket krem til dessert...

Les mer
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Matretten er fransk husmannskost og kommer opprinnelig fra regionen Bourgogne. Retten heter egentlig bœuf à la bourguignonne, men...

Les mer
Nyttårs meny og nyttårs tapas

Nyttårs meny og nyttårs tapas

‎Imponer dine venner og familie med nyttårs meny eller en nyttårs tapas fra Viken Mathus.‎ Alt du trenger å gjøre...

Les mer
Jule Tapas

Jule Tapas


På spansk kalles julaften La Noche Buena eller The Good Night, og i Spania feires det med en stor familiefest som spises sent på...

Les mer
Jule og Nyttårs Meny

Jule og Nyttårs Meny

I år blir jule og nyttårsfeiringen annerledes, begrenset julebord og restaurantbesøk. Vi i Viken Mathus har utviklet menyer både...

Les mer
Viktig melding fra julenissen

Viktig melding fra julenissen

Viktige presiseringer om antall deltakere på arrangement

 

Servering, Lover og regler for drift

Publisert 28.10.2020


Regjeringen...

Les mer